Praktisk

Adresse
MF Body SDS – v/Merete Rostrup Fleischer
Lille Strandstræde 14C, stuen
1254 København K

Afbud
Selvfølgelig kan man blive forhindret. Men husk at give besked i god tid – hvis du aflyser/udebliver på dagen, koster det 50 procent i afbestillingsgebyr – medmindre du melder afbud på grund af akut opstået smitsom sygdom. Hvis du har booket via bookingsystemet, kan du let ændre din tid samme sted (dog senest to timer før).

Ankomst til klinikken
Når du kommer ind ad porten, skal du helt ned i bunden af gården og ind ad den sidste grønne dør til venstre (Se også billederne nederst på siden).
Der er et kvarter mellem to behandlinger, men jeg kan være forsinket. Yderdøren holdes låst, når jeg behandler. Kom derfor højst fem minutter inden din behandling, så er jeg helt sikkert klar til dig.

Antal behandlinger
Hvor tit skal jeg komme – og hvor mange behandlinger skal jeg have? tænker du måske. Det afhænger først og fremmest af, hvad formålet er. Kommer du med en særlig problematik, så regn med, at 3-5 behandlinger med 1-2 ugers mellemrum gør en mærkbar forskel.
Kommer du for at få en psykisk og fysisk udrensning – komme ned i kroppen, mærke dig selv, få ro på, stresse af og få kontakt indadtil, så kom fast en gang hver 3. uge eller en gang om måneden.

Betaling
Du kan betale med mobilepay (931037), kontanter eller via bankoverførsel. Du kan ikke betale med Dankort.

Booke tid
Gør du her: https://merete.onlinebooq.dk/. Du kan også ringe/sende en sms (2031 8121), sende en besked via facebook eller sende en mail til mf@meretefleischer.dk

Hygiejne
Jeg lufter ud og spritter af før/efter hver behandling. Der er håndsprit og mundbind til rådighed i klinikken, og jeg bærer gerne mundbind under behandlingen, hvis du ønsker det. Har du symptomer på sygdom, skal du melde afbud. Ring eller SMS (2031 8121), hvis du melder afbud samme dag, og det er på grund af sygdom, kommer du ikke til at bestille afbestillingsgebyr.

Lagener og tæpper
Jeg skifter lagenet efter hver behandling. Tæpperne vaskes jævnligt. Du er velkommen til at medbringe eget tæppe, hvis du har det bedst med det.

Metro
Det er uhyre let at komme til Lille Strandstræde med Metroen. Stå af ved Marmorkirken (cityringen) eller Kongens Nytorv (M1/M2 eller cityringen). Der er 700 meter/500 meter til klinikken fra Marmorkirken/Kongens Nytorv st.

Musik
Der spilles aldrig musik i klinikken, hverken under behandlinger eller træninger. Det er vigtigt med så lidt distraktion som muligt, så du kan fokusere på det, der sker i din krop.

Parkering
Der er et stort, underjordisk parkeringshus ved kvæsthusmolen under skt. Annæ plads/Skuespilhuset. Det er den sikreste parkeringsmulighed tæt på.

Porten
Er åben i hverdagene fra 08.00-17.00. Kommer du til en lukket port, så send en sms til 2031 8121, så buzzer jeg dig ind (tidligst fem minutter før din aftalte tid, da jeg kan være optaget).

Tøj?
Kan jeg blive behandlet med tøjet på? Det kan du selvfølgelig, hvis det er mest trygt for dig. Normalt ligger man i undertøj, når man får behandling, og du har altid et tæppe over dig de steder på kroppen, hvor du ikke bliver behandlet. Hvis du ikke føler dig tilpas med det, siger du blot til.

Vand
Husk at drikke rigeligt med vand efter din behandling. Det hjælper til at skylle de frigivne affaldsstoffer ud.

Åbningstider
Mandag 10.30-18.15
Tirsdag 08.00-17.00
Onsdag 09.15-12.00
Torsdag 09.15-17.00
Fredag 08.00-17.00
(visse) lørdage 10.30-14.30

BEMÆRK: Jeg holder åbent skærtorsdag, langfredag og lørdag i påsken 2024