Hvad kan jeg?

Jeg blev færdig som RAB-registreret, autoriseret Body-SDS-behandler* (treårig uddannelse) i august 2023, og har over 800 behandlinger og masser af livserfaring bag mig.

På briksen arbejder jeg med pulsering, ledbevægelse, åndedræt og muskelmassage som de primære redskaber. Her er der også plads til, at det at komme ned i kroppen kan sætte gang i psykiske og følelsesmæssige reaktioner. Jeg startede klinikken i sensommeren 2021, hvor jeg under uddannelsen har givet elevbehandlinger.

Jeg er uddannet instruktør i Body SDS Grundtræning og underviser ugentligt. Det betyder, at jeg kan hjælpe dig med inspiration til øvelser, du kan supplere med mellem behandlingerne.

  • RAB-registreret, autoriseret Body SDS-behandler. Hvad betyder det – for dig?

RAB-registreringen sikrer, at din alternative behandler bl.a. har mindst 250 lektioners undervisning (Body SDS-uddannelsen har over 1000 lektioner) i sit hovedfag, samt 300 lektioner i anatomi, fysiologi og sygdomslære, samt at behandleren løbende modtager efteruddannelse. RAB står for registreret, alternativ behandler.

Body SDS-autorisationen sikrer blandt andet, at jeg løbende får efteruddannelse på Body SDS-skolen. Det er kun RAB-registrerede Body SDS-behandlere, der kan blive autoriserede.

Supplerende kurser:
Førstehjælp 4 timer (august 2023)
Klinikvejledning, 10 timer (februar 2023)
Introduktion til alternativ behandling: Meridianlære, 50 timer (januar 2023)
Anatomi, fysiologi og sygdomslære, 300 timer (december 2022)
Angst og body SDS, 8 timer (november 2022)